Wat is een PRESSKIT?

Voor degene die voor het eerst van een presskit horen: een presskit is een pakketje voor degene die je boekt. Hierin laat je zien wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je nodig hebt voor een optreden. Denk hierbij aan marketinguitingen zoals een biografie, foto’s en misschien video’s voor promotiedoeleinden. Een ander standaard onderdeel van je presskit is vaak je rider waarin je aangeeft welke apparatuur je nodig hebt en met welke versnaperingen een ondernemer het jou extra naar de zin kan maken tijdens je set.

 

Nu je een duidelijke rider en een goede biografie hebt, is het zaak om mooie foto’s te schieten. Net als bij een biografie is het belangrijk om te kijken naar wie je bent en wat je uit wilt stralen. Betaalt het een ondernemer terug om in een professionele dj te investeren, ook voor jou is het verstandig om in een goede fotograaf te investeren. Kijk eens naar foto’s van bevriende dj’s die je tof vindt! Belangrijkste: maak geen keus alleen op basis van budget

PRESSKIT FOTOGRAAF

Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres.

En is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres, in de afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring op kunnen doen en met verschillende grote namen mogen werken.

Een kleine greep uit mijn portfolio: Jandino Asporaat. Afro Bros, Freddy Moreira, DJ Dyna, Diaz & Bruno, KM, Ir-Sais en Sxteen.

Als dj, artiest, zanger of zangeres is het belangrijk om professionele afbeeldingen te hebben voor je perskit. Deze foto’s worden gebruikt door pers en media om je te promoten en te laten zien aan potentiële fans. Het is dus cruciaal dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn en jouw stijl en persoonlijkheid weergeven.

Wanneer je een perskit maakt, moeten de foto’s een centraal onderdeel zijn van de presentatie. De foto’s moeten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook relevant en karakteristiek voor jou als artiest. Een goede foto moet ervoor zorgen dat de pers meer over je te weten wil komen en je muziek gaat beluisteren.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn. Dit betekent dat de foto moet worden genomen met professionele apparatuur en in de juiste omgeving. Dit verhoogt niet alleen de esthetische waarde van de foto, maar zorgt er ook voor dat de afbeelding er professioneel uitziet.

Kortom, goede perskit foto’s voor een dj, artiest, zanger of zangeres zijn van vitaal belang voor de promotie van jouw muziek en personal branding. Als je ervoor zorgt dat de foto’s relevant, karakteristiek en van hoge kwaliteit zijn, zul je zeker meer media-aandacht krijgen en meer fans aantrekken.

Presskit fotograaf

Als je een passie hebt voor fotografie, dan weet je dat het veel tijd, inspanning en toewijding kost om een goede fotograaf te worden. 6 jaar geleden ontdekte ik mijn liefde voor fotografie en sindsdien heb ik mijn leven gewijd aan het worden van een fulltime fotograaf. Ik heb geleerd van enkele van de beste fotografen in Nederland en heb onderweg waardevolle ervaring opgedaan.

Al snel ontdekte ik mijn talent voor presskitfotografie. Het is mijn specialiteit geworden en ik heb een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe ik de essentie van een persoon, plaats of evenement kan vastleggen. Of je nu op zoek bent naar studio werk of locatieshoots, ik bied een scala aan fotografiediensten in Spijkenisse, waaronder zakelijke, model-, zwangerschaps-, pasgeboren- en presskit-fotografie.

Blijf verbonden met Michel Klink Fotografie op Facebook en Instagram en wees als eerste op de hoogte van nieuwe fotoshoots, creatieve projecten en speciale aanbiedingen. Als je op dit moment op zoek bent naar een ervaren presskitfotograaf in Spijkenisse, dan hoor ik graag van je en bespreken we hoe ik je kan helpen jouw visie tot leven te brengen.

Presskit fotograaf

PRESSKIT FOTOGRAAF

Waarom zijn PRESSKIT foto’s belangrijk?

Voor evenementenorganisatoren is visuele content een essentieel onderdeel van hun mediacampagnes. Ze zijn voortdurend op zoek naar hoogwaardige foto’s van de deelnemende artiesten om op te nemen in promotionele materialen zoals flyers, posters en social media-posts. Door aantrekkelijke beelden van de artiesten te tonen, kunnen organisatoren de interesse van het publiek opwekken en de kans op een succesvolle opkomst vergroten.

Daarom is het belangrijk dat artiesten evenementplanners voorzien van topkwaliteit persfoto’s die hun talent en persoonlijkheid weergeven. Deze beelden kunnen worden gebruikt om hen te vertegenwoordigen in publiciteitsmaterialen en kunnen ook breed worden gedeeld op sociale media-platforms. Hierdoor kunnen zij hun zichtbaarheid vergroten en een breder publiek bereiken, wat mogelijk leidt tot meer kansen en grotere successen in hun carrière. Het hebben van uitstekende persfoto’s is een must voor elke artiest die zich effectief wil promoten in de evenementenindustrie.

PRESSKIT FOTOGRAAF

PRESSKIT FOTOGRAAF

Op zoek naar een professionele fotograaf voor je volgende presskit? Michel Klink is dé fotograaf die je zoekt! Michel is gespecialiseerd in het maken van persfoto’s voor bedrijven, artiesten en influencers. Met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail zorgt hij ervoor dat jij de beste foto’s hebt voor jouw presskit.

Michel Klink werkt met de nieuwste apparatuur en technieken om de beste resultaten te bereiken. Hij heeft een passie voor fotografie en streeft naar de hoogste kwaliteit in al zijn werk. Of het nu gaat om portretfotografie, productfotografie of reportages, Michel Klink zorgt ervoor dat elk beeld opvalt en de aandacht trekt.

Naast zijn technische vaardigheden is Michel Klink ook een creatieve fotograaf. Hij denkt graag met je mee over de stijl en het concept van je presskit en levert maatwerk dat perfect past bij jouw bedrijf of persoonlijkheid. Met zijn persoonlijke aanpak en service zorgt hij ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera en dat het resultaat precies is wat je in gedachten had.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Michel Klink als fotograaf voor jouw presskit? Neem dan snel contact op en vraag naar de verschillende pakketten en tarieven. Met Michel Klink ben je verzekerd van professionele en opvallende foto’s die jouw presskit naar een hoger niveau tillen! #MichelKlink #Presskitfotograaf #Professionelefotografie #Maatwerk #Creativiteit #Service #Persoonlijkeaanpak #Opvallend #Tarieven #Pakketten #Kwaliteit.

Presskit fotograaf - Michel Klink Fotografie - Fotograaf zuidland - Jandino Asporaat

MODELFOTOGRAFIE

Ben je een professioneel portfolio aan het opbouwen?
Wil je jouw portfolio samenstellen of uitbreiden? Neem geen genoegen met middelmatige foto’s. In de studio in Spijkenisse, buiten of op locatie, jij staat altijd centraal.
Met de nodige ervaring en kundigheid zorgen wij samen voor een goede weergave van wie jij bent en wat je kunt.
Presskit Fotograaf

PRESSKITFOTOGRAFIE

Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres. En is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres, in de afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring op kunnen doen en met verschillende grote namen mogen werken.
Presskit Fotograaf

KIDS & NEWBORNFOTOGRAFIE

Foto’s zijn de tastbare herinneringen die de tijd even stil doet lijken staan.
Bij newborn en babyfotografie draait het om het vastleggen van je pasgeboren baby.
Vanaf het moment dat je kindje geboren is tot ongeveer 3 weken na de geboorte is newbornfotografie geschikt. Alle tijd na die drie weken tussen 1 jaar in is geschikt voor babyfotografie.
Het beste moment om een newborn fotoshoot in te plannen, is wanneer je baby tussen de 1 en de 3 weken oud is.
Presskit Fotograaf
Previous slide
Next slide