MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

De fotograaf in Hellevoetsluis en omstreken

PASFOTO'S

Pasfoto Spijkenisse, Pasfoto maken in spijkenisse, Michel Klink Fotografie

Bij de fotograaf in Hellevoetsluis laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken die voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Het maken van de foto’s duurt ongeveer 5 minuten en je kunt de foto’s direct meenemen.

Pasfoto’s voor een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visum en andere identiteitsdocumenten (wereldwijd) of een leuke spontane foto, je kunt het allemaal laten maken bij Michel Klink Fotografie in Spijkenisse!

Rijbewijs verlengen RDW

Wilt u uw Nederlandse rijbewijs verlengen en staat u ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan ‘Digitaal aanvragen rijbewijs’? Dan is het bij mij mogelijk om direct op de website van RDW de aanvraag in te dienen. Daarvoor dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is.
  • Rijbewijs altijd meenemen en geldig e-mailadres doorgeven

KIDS & NEWBORNFOTOGRAFIE

PRESSKITFOTOGRAFIE

WONING & INTERIEURFOTOGRAFIE

Een stijlvol en uniek interieur verdient het om met passie en professionaliteit vastgelegd te worden.

Hierbij kun je denken aan diverse panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand zo goed mogelijk vast te leggen.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Productfoto’s hebben een grote impact op je (digitale) verkoop.

Goede productfoto’s zorgen ervoor dat je webshopbezoeker sneller geïnteresseerd is en zo eerder tot verkoop overgaan. Daarnaast zorgen realistische foto’s ook voor kostenbesparing omdat er minder producten geretourneerd zullen worden.Wacht dus niet langer om je producten de uitstraling te geven die ze verdienen en geef je verkoop alle kans.

LEUKE FOTO VAN JE HUISDIER?

Het wordt een beestenboel met onze dieren fotoshoot!

Of je huisdier nu alleen op de foto wordt gezet of samen met het baasje, het worden gegarandeerd mooie herinneringen. Maak de fotoshoot met je huisdier nog specialer door het favoriete speeltje of andere leuke accessoires mee te nemen.

De shoot vindt plaats in de studio in Spijkenisse, in overleg is het ook mogelijk om foto’s op locatie te maken in de regio.

✔️ Fotoshoot van ongeveer 30 minuten.
✔️ Hellevoetsluis en omstreken.

RECENT WERK

BEOORDELINGEN

In 1 woord... fantastisch! Michel kan super goed met kinderen(lees Baby’s van 1 jaar omgaan) waardoor onze foto’s super goed gelukt zijn. Neemt de tijd en luistert naar je wensen! Ik kan Michel Iedereen aanbevelen!
Super fotograaf! Michel twijfelde of de pasfoto's voor mijn rijbewijs wel aan de normen zouden voldoen (lokje haar naast mijn oog) en heeft voor de zekerheid een tweede set gratis meegegeven! De eerste bleek toch te worden geaccepteerd. Kom zeker terug voor een fotosessie, want ik zag prachtige resultaten (op de site en in de studio te Spijkenisse).
Michel is niet alleen een ontzettend talentvolle fotograaf, maar ook nog eens een gezellige gast. Als jij professionele persfoto's wilt laten schieten die boven de menigte uitsteken én je lekker op je gemak wilt voelen tijdens de shoot, twijfel dan geen moment en ga voor Michel :-).Heel professioneel aangepakt allemaal. Allereerst het maken van de afspraak via de website, er kwam direct een keurige bevestiging met daarop vermeld hoe lang het zou duren. Aangekomen was ik gelijk aan de beurt. Er werd gewerkt met zeer professionele apparatuur voor het maken van de pasfoto's. Ik was erg blij dat ik niet zelf in een hokje op het gemeentehuis in Spijkenisse heb hoeven klooien. Goede ervaring dus al met al.

101 Beoordelingen 

CONTACT

Laat hier je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op

Scroll naar boven
0

Geen boekingen gevonden!

0