FOTOGRAAF

Michel Klink Fotografie, jouw fotograaf in Rotterdam en omstreken. 6 jaar geleden begon mijn passie voor fotografie en inmiddels ben ik fulltime fotograaf, ik ben in de leer gegaan bij de beste fotografen van Nederland en heb op deze manier heel wat ervaring op kunnen doen. Al snel ontdekte ik dat ik portretfotografie erg leuk vind om te doen en nu, 6 jaar later, is dit mijn expertise geworden.

Zowel in de studio als op locatie kunt u bij mij terecht voor:

📸 Model fotografie.
👶 Kids & newborn fotografie.
📸 Presskit fotografie.
👶 Zwangerschaps fotografie.
👩‍👩‍👧‍👦 Familie portretten.
📸 Bedrijfs & interieur fotografie.
📸 Events.

In Spijkenisse en omstreken kom ik bovendien gratis bij u op locatie!
Benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen?

Ik help u graag en vrijblijvend verder.

Fotografie Rotterdam

Bedrijfs fotografie

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf professioneel in beeld te brengen? Samen zorgen wij ervoor dat zowel je werknemers als jouw bedrijf representatief overkomen op je website en/of social media. Ik heb ervaring in bedrijfsfotografie, interieurfotografie en zakelijke portretfotografie. Kwalitatief goed beeldmateriaal brengt jouw bedrijf net dat stukje verder. Waar jij sterk bent in jouw vak helpen wij je dit in beeld te brengen. Zowel op locatie als in de studio.

Wil je jouw portfolio samenstellen of uitbreiden? Neem geen genoegen met middelmatige foto’s. In de studio, buiten of op locatie, jij staat altijd centraal. Met de nodige ervaring en kundigheid zorgen wij samen voor een goede weergave van wie jij bent en wat je kunt.
Eén van de belangrijkste momenten in je leven, een prachtig beeld om vast te laten leggen. Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie in de stijl die jij wenst. Ga je voor romantisch en licht? Of prachtige zwart-wit foto’s? Er is van alles mogelijk en ik help je graag dit moment te vereeuwigen op een manier die bij jou past.
Er zijn momenten die je vast wilt laten leggen, de tijd gaat al zo snel. Wat is er dan mooier dan professionele foto’s van jouw kind? In een rustige omgeving nemen we alle tijd om jouw kind prachtig op de foto te zetten. Dit kan heel vertrouwd bij jou thuis of bij mij in de studio.
Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres en is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, in de afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring op kunnen doen en met verschillende grote namen mogen werken. Een kleine greep uit mijn portfolio: Afro Bros, Freddy Moreira, DJ Dyna, Diaz & Bruno. KM en Sxteen.

Openingstijden:

Maandag:      18:00 – 22:00
Dinsdag:        09:00 – 18:00
Woensdag:    09:00 – 18:00
Donderdag:   09:00 – 18:00
Vrijdag:           18:00 – 22:00
Zaterdag:      09:00 – 18:00
Zondag:        09:00 – 18:00

Socials:
Facebook
Instagram

✉ Info@michelklink.nl
📞 06-12584660

Adres gegevens:

Michel Klink Fotografie
Daltonweg 10a
3208 KV Spijkenisse

Contact formulier:

Privacy instellingen
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google