MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

woningfotografie

woningfotografie

Een stijlvol en uniek interieur verdient het om met passie en professionaliteit vastgelegd te worden.

Hierbij kun je denken aan diverse panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand zo goed mogelijk vast te leggen.

U KUNT BIJ MIJ TERECHT VOOR

FOTOGRAFIE

KIDS & NEWBORNFOTOGRAFIE

Boek nu!

Ben je op zoek naar een fotograaf om de meest kostbare momenten in je leven vast te leggen?Alle clichés zijn waar: ze zijn maar even zó klein. 

Wat is er dan mooier dan een blijvende herinnering van jouw baby? In een rustige setting in de studio in Spijkenisse nemen we samen de tijd om jouw baby mooi te fotograferen. Even troosten of een flesje tussendoor? Geen probleem

 

Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres en is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date?Evenement organisaties zijn altijd op zoek naar foto’s van deelnemende artiesten om te gebruiken in de mediacampagne van hun event.

Zo plaatsen ze vaak niet alleen de naam maar ook foto’s van de artiesten op hun flyers en posters. Natuurlijk zijn presskit foto’s ook hét middel om jezelf te promoten op social media.

 

Maak een sterke indruk met een prachtige foto die direct opvalt door je pakkende blik en de perfecte belichting.

Of het nu gaat om een zakelijk portret, sprekende foto’s van jouw personeel of om de pérfecte profielfoto. Ik zorg er voor dat je op jouw persoonlijke, eigen manier professioneel op de foto staat.


FOTOGRAAF SPIJKENISSE

Hoe wil jij jouw familie het liefst terug zien op de familiefoto’s? Het wordt vaak als cadeau gegeven, een speciale gelegenheid te markeren of gewoon zomaar voor de leuk. Je familie is je dierbaarste bezit en daarom ook prachtig om te vereeuwigen; of iedereen nu jong is of niet.

Een stijlvol en uniek interieur verdient het om met passie en professionaliteit vastgelegd te worden. Hierbij kun je denken aan diverse panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand zo goed mogelijk vast te leggen.

Het wordt een beestenboel met onze dieren fotoshoot!Of je huisdier nu alleen op de foto wordt gezet of samen met het baasje, het worden gegarandeerd mooie herinneringen. 

FOTOGRAAF SPIJKENISSE

RECENT WERK

Scroll naar boven
0

Geen boekingen gevonden!

0