MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

RIJBEWIJS VERLENGEN – RDW ERKEND

RIJBEWIJS VERLENGEN / VERNIEUWEN

Wilt u uw Nederlandse rijbewijs verlengen en staat u ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan ‘Digitaal aanvragen rijbewijs’?

Dan is het bij mij mogelijk om direct op de website van RDW de aanvraag in te dienen. Daarvoor dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is.
  • Rijbewijs altijd meenemen en geldig e-mailadres doorgeven

Rijbewijs online aanvragen: hoe werkt het?

Voldoet u aan alle genoemde voorwaarden? Dan regelt u in slechts drie eenvoudige stappen de verlenging van uw rijbewijs. Wanneer u niet voldoet aan alle genoemde voorwaarden, dan adviseren wij u om naar de gemeente te gaan waar u staat ingeschreven.

1. Pasfoto maken

Voor het verlengen van uw rijbewijs heeft u een digitale pasfoto nodig, gemaakt bij een door RDW erkende fotograaf. De kosten voor digitale aanvraag en het maken van vier foto’s bedraagt bij mij € 19,00.

2. Identiteitscontrole met uw mobiele telefoon

Voordat u uw rijbewijs online kunt aanvragen, dient u een eenmalige identiteitscontrole in de DigiD app uit te voeren.

3. Online aanvragen

Heeft u de identiteitscontrole succesvol afgerond en een mail van RDW ontvangen? Dan kunt u uw rijbewijs online aanvragen en betalen. De kosten voor het verlengen van een rijbewijs bij RDW bedragen € 41,00

Let op!

De RDW stelt voorwaarden aan het verlengen van het Digitaal Rijbewijs. Michel Klink Fotografie in Spijkenisse heeft geen inzicht of u (volledig) aan deze voorwaarden voldoet. Mocht de RDW het digitaal verlengen niet accepteren dan kan Michel Klink Fotografie in Spijkenisse hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden en bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie.

Rijbewijs verlengen

Zowel in de studio in Spijkenisse als op locatie kunt u bij mij terecht voor:

Bedrijfsfotografie
Modelfotografie
Zwangerschapsfotografie
Kids & newbornfotografie
Presskitfotografie
Pasfoto’s in Spijkenisse

Volg ons op Facebook & Instagram!

BEOORDELINGEN

In 1 woord... fantastisch! Michel kan super goed met kinderen(lees Baby’s van 1 jaar omgaan) waardoor onze foto’s super goed gelukt zijn. Neemt de tijd en luistert naar je wensen! Ik kan Michel Iedereen aanbevelen!
Super fotograaf! Michel twijfelde of de pasfoto's voor mijn rijbewijs wel aan de normen zouden voldoen (lokje haar naast mijn oog) en heeft voor de zekerheid een tweede set gratis meegegeven! De eerste bleek toch te worden geaccepteerd. Kom zeker terug voor een fotosessie, want ik zag prachtige resultaten (op de site en in de studio te Spijkenisse).
Michel is niet alleen een ontzettend talentvolle fotograaf, maar ook nog eens een gezellige gast. Als jij professionele persfoto's wilt laten schieten die boven de menigte uitsteken én je lekker op je gemak wilt voelen tijdens de shoot, twijfel dan geen moment en ga voor Michel :-).Heel professioneel aangepakt allemaal. Allereerst het maken van de afspraak via de website, er kwam direct een keurige bevestiging met daarop vermeld hoe lang het zou duren. Aangekomen was ik gelijk aan de beurt. Er werd gewerkt met zeer professionele apparatuur voor het maken van de pasfoto's. Ik was erg blij dat ik niet zelf in een hokje op het gemeentehuis in Spijkenisse heb hoeven klooien. Goede ervaring dus al met al.

135 Beoordelingen 

Scroll naar boven
0

Geen boekingen gevonden!

0