MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

PASFOTO MAKEN IN SPIJKENISSE

PASFOTO'S

Bij de fotograaf in Spijkenisse laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken die voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Het maken van de foto’s duurt ongeveer 5 minuten en je kunt de foto’s direct meenemen.

Pasfoto’s voor een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visum en andere identiteitsdocumenten (wereldwijd) of een leuke spontane foto, je kunt het allemaal laten maken bij Michel Klink Fotografie in Spijkenisse!

Verlenging rijbewijs online aanvragen

Wilt u uw Nederlandse rijbewijs verlengen en staat u ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan ‘Digitaal aanvragen rijbewijs’? Dan is het bij mij mogelijk om direct op de website van RDW de aanvraag in te dienen. Daarvoor dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is.
  • Rijbewijs altijd meenemen en geldig e-mailadres doorgeven
Rdw erkend, Rijbewijs vernieuwen, Rijbewijs verlengen, Fotograaf Spijkenisse, Pasfoto Spijkenisse

LEUKE FOTO VAN JE HUISDIER?

Het wordt een beestenboel met onze dieren fotoshoot!

Of je huisdier nu alleen op de foto wordt gezet of samen met het baasje, het worden gegarandeerd mooie herinneringen. Maak de fotoshoot met je huisdier nog specialer door het favoriete speeltje of andere leuke accessoires mee te nemen.

De shoot vindt plaats in de studio in Spijkenisse, in overleg is het ook mogelijk om foto’s op locatie te maken in de regio.

✔️ Fotoshoot van ongeveer 30 minuten.
✔️ Spijkenisse en omstreken.

BEOORDELINGEN

In 1 woord... fantastisch! Michel kan super goed met kinderen(lees Baby’s van 1 jaar omgaan) waardoor onze foto’s super goed gelukt zijn. Neemt de tijd en luistert naar je wensen! Ik kan Michel Iedereen aanbevelen!
Super fotograaf! Michel twijfelde of de pasfoto's voor mijn rijbewijs wel aan de normen zouden voldoen (lokje haar naast mijn oog) en heeft voor de zekerheid een tweede set gratis meegegeven! De eerste bleek toch te worden geaccepteerd. Kom zeker terug voor een fotosessie, want ik zag prachtige resultaten (op de site en in de studio te Spijkenisse).
Michel is niet alleen een ontzettend talentvolle fotograaf, maar ook nog eens een gezellige gast. Als jij professionele persfoto's wilt laten schieten die boven de menigte uitsteken én je lekker op je gemak wilt voelen tijdens de shoot, twijfel dan geen moment en ga voor Michel :-).Heel professioneel aangepakt allemaal. Allereerst het maken van de afspraak via de website, er kwam direct een keurige bevestiging met daarop vermeld hoe lang het zou duren. Aangekomen was ik gelijk aan de beurt. Er werd gewerkt met zeer professionele apparatuur voor het maken van de pasfoto's. Ik was erg blij dat ik niet zelf in een hokje op het gemeentehuis in Spijkenisse heb hoeven klooien. Goede ervaring dus al met al.

101 Beoordelingen 

Scroll naar boven

Beste klant,

Ik wil u graag op de hoogte brengen dat Michel Klink Fotografie gesloten zal zijn vanwege vakantie van 28 maart tot en met 11 april. Tijdens deze periode zal ik geen afspraken kunnen inplannen of telefonisch bereikbaar zijn. Ik verontschuldig me voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

Gelukkig kunt u wel op elk moment van de dag een afspraak bij mij inplannen via mijn website. Klik simpelweg op ‘Afspraak maken’ en volg de stappen in mijn online agenda. 

Bedankt voor uw begrip en ik kijk ernaar uit om u weer van dienst te zijn wanneer ik terug ben!

Met vriendelijke groet,

Michel Klink Fotografie