MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

Uw fotograaf in Spijkenisse en omstreken

Bij Michel Klink Fotografie in Spijkenisse laat u gemakkelijk en snel pasfoto’s maken. Het maken van de foto’s duurt ongeveer 5 minuten en u kunt de foto’s direct meenemen.

Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visum en andere identiteitsdocumenten (Wereldwijd) of een leuke spontane foto, u kunt het allemaal laten maken bij Michel Klink Fotografie in Spijkenisse!

KIDS & NEWBORNFOTOGRAFIE

MODELFOTOGRAFIE

PRESSKITFOTOGRAFIE

WONING & INTERIEURFOTOGRAFIE

Stijlvolle en unieke interieurs, verdienen het om met passie en professionaliteit vast gelegd te worden.

Bij interieurfotografie wordt het interieur van diverse soorten interieur vastgelegd. Hierbij kun je denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand of interieurstuk zo goed mogelijk vast te leggen.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

FAMILIEPORTRET

ZAKELIJK PORTRET

PRODUCTFOTOGRAFIE

Productfoto’s hebben een grote impact op je verkoop. Zowel in je offline als je online communicatie. En zeker voor je webshop. Consumenten willen een realistisch beeld hebben van je producten alvorens ze overgaan tot een aankoop en zijn niet langer tevreden met een ondermaatse foto of video. Deze evolutie zet zich door. Wacht dus niet langer om je producten de uitstraling te geven die ze verdienen, en geef je verkoop alle kans.

RECENT WERK

Woning & interieurfotografie Curacao 2021

LEUKE FOTO VAN JE HUISDIER?

Het wordt een beestenboel met onze dieren fotoshoot!

Of wij nou je huisdier alleen op de foto zetten of met jou samen, het worden gegarandeerd mooie herinneringen!

  • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
  • Maak de fotoshoot met je huisdier noch sprecialer door het favoriete speeltje of andere coole accessoires mee te nemen.
  • Keuze uit meer dan 50 verschillende foto’s.
  • In de studio te Spijkenisse

BEOORDELINGEN

In 1 woord... fantastisch! Michel kan super goed met kinderen(lees Baby’s van 1 jaar omgaan) waardoor onze foto’s super goed gelukt zijn. Neemt de tijd en luistert naar je wensen! Ik kan Michel Iedereen aanbevelen!
Wesley van Vuuren
Kids & newbornfotografie
Super service! Michel twijfelde of de pasfoto's voor mijn rijbewijs wel aan de normen zouden voldoen (lokje haar naast mijn oog) en heeft voor de zekerheid een tweede set gratis meegegeven! De eerste bleek toch te worden geaccepteerd. Kom zeker terug voor een fotosessie, want ik zag prachtige resultaten (op de site en in de studio te Spijkenisse).
Annelies Schallig-van Kralingen
Pasfoto's
Michel is niet alleen een ontzettend talentvolle fotograaf, maar ook nog eens een gezellige gast. Als jij professionele persfoto's wilt laten schieten die boven de menigte uitsteken én je lekker op je gemak wilt voelen tijdens de shoot, twijfel dan geen moment en ga voor Michel :-).


Jeffrey Plaggenburg
Presskitfotografie
Heel professioneel aangepakt allemaal. Allereerst het maken van de afspraak via de website, er kwam direct een keurige bevestiging met daarop vermeld hoe lang het zou duren. Aangekomen was ik gelijk aan de beurt. Er werd gewerkt met zeer professionele apparatuur voor het maken van de pasfoto's. Ik was erg blij dat ik niet zelf in een hokje op het gemeentehuis in Spijkenisse heb hoeven klooien. Goede ervaring dus al met al.
Wanda de Schrijver
Pasfoto's

100 Beoordelingen 

CONTACT

Laat hier je gegevens achter. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op