FOTOSTUDIO SPIJKENISSE

Michel Klink Fotografie, jouw fotograaf in Spijkenisse en omstreken. 6 jaar geleden begon mijn passie voor fotografie en inmiddels ben ik fulltime fotograaf, ik ben in de leer gegaan bij de beste fotografen van Nederland en heb op deze manier heel wat ervaring op kunnen doen. Al snel ontdekte ik dat ik portretfotografie erg leuk vind om te doen en nu, 6 jaar later, is dit mijn expertise geworden.

In de studio kunt u bij mij terecht voor:

๐Ÿ“ธ Modelfotografie
๐Ÿ‘ถ Kids & newbornfotografie
๐Ÿ“ธ Presskitfotografie
๐Ÿ‘ถ Zwangerschapsfotografie
๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Familie portretten
๐Ÿ“ธ Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf en benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Fotostudio Spijkenisse

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf professioneel in beeld te brengen?
Samen zorgen wij ervoor dat zowel je werknemers als jouw bedrijf representatief overkomen op je website en/of social media. Ik heb ervaring in bedrijfsfotografie, interieurfotografie en zakelijke portretfotografie. Kwalitatief goed beeldmateriaal brengt jouw bedrijf net dat stukje verder. Waar jij sterk bent in jouw vak helpen wij je dit in beeld te brengen. Zowel op locatie als in de studio.Fotostudio Spijkenisse

Paloma Hoogwerf
Paloma Hoogwerf

Professioneel, breed georiรซnteerd, flexibel en prachtige foto's als resultaat. ๐Ÿ˜€


Wil je jouw portfolio samenstellen of uitbreiden? Neem geen genoegen met middelmatige fotoโ€™s. In de studio, buiten of op locatie, jij staat altijd centraal. Met de nodige ervaring en kundigheid zorgen wij samen voor een goede weergave van wie jij bent en wat je kunt.

Shelley den Ouden
Shelley den Ouden

Fijne en lieve fotograaf om mee te werken, stelt je op je gemak en levert top kwaliteit!


Eรฉn van de belangrijkste momenten in je leven, een prachtig beeld om vast te laten leggen. Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie in de stijl die jij wenst. Ga je voor romantisch en licht? Of prachtige zwart-wit fotoโ€™s? Er is van alles mogelijk en ik help je graag dit moment te vereeuwigen op een manier die bij jou past.

dominyque lopes
dominyque lopes

Zwangerschap foto's door Michel laten maken en wat ben ik tevreden mee. Top werk! hi gaf mij goede tips en stelde ik en mijn partner op ons gemak. Super fijne ervaring!


Er zijn momenten die je vast wilt laten leggen, de tijd gaat al zo snel. Wat is er dan mooier dan professionele fotoโ€™s van jouw kind? In een rustige omgeving nemen we alle tijd om jouw kind prachtig op de foto te zetten. Dit kan heel vertrouwd bij jou thuis of bij mij in de studio.

Andy Mansaran
Andy Mansaran

Super leuke new born shoot gehad! Michel denkt goed mee en is erg behulpzaam met het voorbeelden! Ga zo door echt een aanrader! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Tot de volgende keer!๐Ÿ“ท


Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres en is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, in de afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring op kunnen doen en met verschillende grote namen mogen werken. Een kleine greep uit mijn portfolio: Jandino Asporaat. Afro Bros, Freddy Moreira, DJ Dyna, Diaz & Bruno, KM en Sxteen.

Lorenzo Boers
Lorenzo Boers

Laatst mijn 1e presskit shoot gedaan, alles ging heel soepel. Michel is een zeer proffesionele fotograaf maar met een super leuke en attente tint. Als ik hem mag aanraden van 1 tot 10 geef ik hem een 11


Contact & Informatie

Adres gegevens:

Michel Klink Fotografie
Daltonweg 10a
3208 KV Spijkenisse

Openingstijden:

Ma:    18:00 โ€“ 22:00
Di:      09:00 โ€“ 18:00
Wo:    09:00 โ€“ 18:00
Do:     09:00 โ€“ 18:00
Vri      18:00 โ€“ 22:00
Zat:    09:00 โ€“ 18:00
Zo:     09:00 โ€“ 18:00

Privacy instellingen
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google