FOTOGRAFIE ROTTERDAM

Allereerst bedankt voor het bezoeken van mijn website.
Ik ben Michel Klink, uw fotograaf uit Spijkenisse en omstreken.

Ik woon in Spijkenisse en ben fulltime fotograaf. Mijn passie voor fotografie begon 6 jaar geleden.
Ik ben toen bij de beste fotografen die ik kon vinden in de leer gegaan en ontdekte bij mezelf dat ik de portret kant op wilde. Inmiddels 6 jaar later is dit nu mijn expertise geworden en is dat ruim te zien in mijn portfolio op deze website. Daarnaast ben ik ook Event Fotografie gaan doen voor de afwisseling, dit beviel me zo goed dat ik nu elk weekend volgeboekt sta door heel Nederland.

Zoals u dus leest ben ik  breed inzetbaar als fotograaf en vraag u om mijn portfolio op uw gemak te bekijken op deze website.

Bij mij kunt u terecht voor:

πŸ“Έ Model fotografie.
πŸ‘Ά Kids & newborn fotografie.
πŸ“Έ Presskit fotografie.
πŸ‘Ά Zwangerschaps fotografie.
πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Familie portretten.
πŸ“Έ Bedrijfs & interieur fotografie.
πŸ“Έ Events.

In Spijkenisse en omstreken kom ik bovendien gratis bij u op locatie!
Benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen?

Ik help u graag en vrijblijvend verder.

Fotografie Rotterdam

Bedrijfs fotografie

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf professioneel in beeld te brengen? Samen zorgen wij ervoor dat zowel je werknemers als jouw bedrijf representatief overkomen op je website en/of social media. Ik heb ervaring in bedrijfsfotografie, interieurfotografie en zakelijke portretfotografie. Kwalitatief goed beeldmateriaal brengt jouw bedrijf net dat stukje verder. Waar jij sterk bent in jouw vak helpen wij je dit in beeld te brengen. Zowel op locatie als in de studio.

Wil je jouw portfolio samenstellen of uitbreiden? Neem geen genoegen met middelmatige foto’s. In de studio, buiten of op locatie, jij staat altijd centraal. Met de nodige ervaring en kundigheid zorgen wij samen voor een goede weergave van wie jij bent en wat je kunt.
EΓ©n van de belangrijkste momenten in je leven, een prachtig beeld om vast te laten leggen. Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie in de stijl die jij wenst. Ga je voor romantisch en licht? Of prachtige zwart-wit foto’s? Er is van alles mogelijk en ik help je graag dit moment te vereeuwigen op een manier die bij jou past.
Er zijn momenten die je vast wilt laten leggen, de tijd gaat al zo snel. Wat is er dan mooier dan professionele foto’s van jouw kind? In een rustige omgeving nemen we alle tijd om jouw kind prachtig op de foto te zetten. Dit kan heel vertrouwd bij jou thuis of bij mij in de studio.

Openingstijden:

Maandag:      18:00 – 22:00
Dinsdag:        09:00 – 18:00
Woensdag:    09:00 – 18:00
Donderdag:   09:00 – 18:00
Vrijdag:           18:00 – 22:00
Zaterdag:      09:00 – 18:00
Zondag:        09:00 – 18:00

Socials:
Facebook
Instagram

βœ‰ Info@michelklink.nl
πŸ“ž 06-12584660

Adres gegevens:

Michel Klink Fotografie
Daltonweg 10A
3208 KV Spijkenisse

Contact formulier:

Privacy instellingen
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te personaliseren, websitegebruik te analyseren en aangepaste aanbiedingen te doen.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google