Fotograaf Geervliet

MICHEL KLINK FOTOGRAFIE

PASFOTO'S

Bij Michel Klink Fotografie in Zuidland/Geervliet laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken die voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Het maken van de foto’s duurt ongeveer 5 minuten en je kunt de foto’s direct meenemen.
Pasfoto’s voor een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visum en andere identiteitsdocumenten (wereldwijd) of een leuke spontane foto, je kunt het allemaal laten maken bij Michel Klink Fotografie in Zuidland/Heenvliet!

Michel Klink Fotografie in Geervliet (zuidland) is RDW ERKEND!

Verloopt je rijbewijs binnenkort of wil je je rijbewijs uitbreiden met een categorie? Michel Klink Fotografie in Zuidland/Geervliet is een erkende pasfotograaf waarbij je een pasfoto kan laten maken en gelijk de digitale aanvraag procedure kan laten beginnen voor het verlengen van je rijbewijs.

Presskitfotografie

Ben jij DJ, MC, artiest, zanger of zangeres en is jouw presskit aan vervanging toe en niet meer up-to-date?

Kids Fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf om de meest kostbare momenten in je leven vast te leggen?

Alle clichés zijn waar: ze zijn maar even zó klein. Wat is er dan mooier dan een blijvende herinnering van jouw kind.

Trouwen?

Ben jij op zoek naar een fotograaf om jullie mooiste dag van het leven vast te leggen? Zoek niet verder! Met Michel Klink Fotografie in Zuidland (Heenvliet) ben jij aan het juiste adres. Laat mij jouw liefdesverhaal vastleggen, van onze eerste ontmoeting tot het laatste dansje. Met een frisse kijk en een passie voor het vastleggen van echte emoties, zorg ik ervoor dat jullie herinneringen voor altijd stralen.

NIEUW

2 in 1 portret | Duo portret

Ontdek de magie van een 2 in 1 portret bij Michel Klink Fotografie, dé Fotograaf in Zuidland/Spijkenisse, (Heenvliet). Met deze unieke techniek worden portretfoto’s van broertjes, zusjes, vader en kind of moeder en kind samengevoegd tot één verbluffend beeld, waarin de gelijkenissen nog meer tot hun recht komen. Ervaar zelf de kracht van deze bijzondere methode en zie hoe jullie familiebanden tot leven komen in een prachtig samengesteld portret.

Kids portret

Kids portret laten maken bij Michel Klink Fotografie, dé Fotograaf in Zuidland (Geervliet). Laat je kleintje stralen voor de camera en vang die kostbare momenten in adembenemende portretten. Met oog voor detail en een passie voor het vastleggen van puurheid, creëert Michel Klink Fotografie unieke beelden die de persoonlijkheid van je kindje tot leven brengen. Laat je verrassen door de magie van kinderportretten en koester deze herinneringen voor altijd.

Michel Klink Fotografie
5.0
Gebaseerd op 172 beoordelingen
powered by Google
Jill MourickJill Mourick
11:28 22 May 24
ik heb een fotoshoot laten doen van mijn zoontje van twee jaar bij michelklinkfotografie en ik kan niks anders zeggen dan dat het top was!😍 michel is super leuk met kinderen en heeft ook alle geduld als ze even afgeleid zijn.het resultaat is ook echt super mooi geworden!de locatie is ook lekker groot met alle benodigdheden voor een mooie shoot en goed te vinden via googlemaps.kortom: mocht je een goede fotograaf zoeken met veel ervaring raadt ik jou zeker michel aan!
miranda van der Beekmiranda van der Beek
10:04 20 Mar 24
Hele vriendelijke fotograaf, heeft alles goed uitgelegd voor verlengen van rijbewijs.
Zoë NicolaasZoë Nicolaas
12:12 15 Mar 24
Topservice!
Isa MekenkampIsa Mekenkamp
22:53 14 Feb 24
Stelt je erg op je gemak tijdens het shooten, foto’s zijn van topkwaliteit!!
Tania NederbielTania Nederbiel
13:48 02 Jun 23
Ik heb bij Michel mijn kids op de foto laten zetten en het resultaat is echt geweldig. De fotograaf werkt netjes en is leuk met kinderen! De prijs is ook zeer schappelijk. Als je een fotograaf zoekt ben je hier aan 't juiste adres!
Jamie8787Jamie8787
19:23 18 Jan 23
Vandaag heel last minute gebeld voor pasfoto afspraak voor twee kleuters. We werden heel prettig te woord gestaan telefonisch en konden toch langs komen. Bedankt voor de flexibiliteit en de foto's waren ook heel mooi, zeker voor de donkere huid was de belichting perfect.
Inge AldersInge Alders
21:26 05 Aug 22
De pasfoto's van onze tien weken oude zoon waren snel gemaakt. De foto's zijn meteen afgedrukt en we hebben twee setjes meegekregen. De afspraak was makkelijk te maken via de website en de communicatie is top. Michel is een professionele en relaxte fotograaf met een fijne, goed bereikbare studio. We komen hier graag een keer terug!
js_loader

Fotograaf Geervliet