Michel Klink Fotografie IconMichel Klink Fotografie

Daltonweg 10A, Spijkenisse

4,9 43 reviews

  • Avatar jesse sepers ★★★★★ een week geleden
    Goeie fotograaf met de juiste ervaring!
    We hebben mooie foto’s gekregen van onze fotoshoot van me kleine meisje van 10 maanden. Me kleine meisje was der lach thuis vergeten maar als nog heeft hij voor elkaar gekregen dat er mooie
    … More leuke en lachende foto’s heeft gemaakt!
    Zeker een aanrader en we gaan zeker weer naar hem toe als we een fotoshoot weer willen!
  • Avatar Zoë Makodi ★★★★★ een week geleden
    Ongeveer 2 weken geleden samen met mijn partner een shoot gehad. Dit ging om portret foto's voor op onze website. Laat ik beginnen met de foto's, die zijn echt super, precies zoals wij voor ogen hadden. Daarnaast wordt je … More goed ontvangen, er hangt een hele relaxte sfeer. Hierdoor voel je je gauw op je gemakt. Voor de camera staan vind ik het minst leuk om te doen maar, bij Michel heb je daar weinig last van. Michel zelf is erg vriendelijk en een top fotograaf. Houdt van lachen maar blijft erg professioneel. Kortom, 5 sterren waardig. Voor portret fotografie (hij doet nog veel meer) kan ik Michel Klink Fotografie zeker aanraden!!!
  • Avatar Jay Streeter ★★★★★ een maand geleden
    Super! Neemt de tijd, denkt mee en levert goede kwaliteit!
  • Avatar Anish Radjkoemar ★★★★★ een maand geleden
    Geweldige fotograaf, leuke sfeer en altijd lachen.
  • Avatar Daniel Lima ★★★★★ een jaar geleden
    Top fotograaf zeker een aanrader.Mooie product foto’s gemaakt voor de website van Maison Rebl
  • Avatar Romee van zeeland ★★★★★ een jaar geleden
    Toffe leuke fotograaf! Super relax om mee te shooten en weet precies hoe die iemand op zn best kan laten zien. Stelt je gerust, is in voor n grapje. Ga het liefste naar jou!
  • Avatar Jacqueline Hulsebos ★★★★★ een jaar geleden
    Goede fotograaf, zeer proffesioneel. Studio is goed te bereiken en voldoende parkeerplaats aanwezig
  • Avatar Damiet K ★★★★★ een jaar geleden
    Weer super leuk geschoten voor het mooie merk Rich! See you soon!

Michel Klink Fotografie
5.0
aangedreven door Facebook
Jay Alexander Streeter
Jay Alexander Streeter
2020-01-21T20:55:34+0000
Super! Goede foto's, denkt mee en levert top kwaliteit!
Dewi Bloem
Dewi Bloem
2019-11-25T19:05:26+0000
Altijd goede fotos! Van kids tot presskit!
Tiemen Brands
Tiemen Brands
2019-09-30T08:53:10+0000
Topgozer, topfoto’s, professioneel !The best man for the job :-)
Lorenzo Boers
Lorenzo Boers
2019-09-24T21:28:39+0000
Laatst mijn 1e presskit shoot gedaan, alles ging heel soepel. Michel is een zeer proffesionele fotograaf maar met een... super leuke en attente tint. Als ik hem mag aanraden van 1 tot 10 geef ik hem een 11lees meer
Andy Mansaran
Andy Mansaran
2019-08-28T07:21:31+0000
Super leuke new born shoot gehad! Michel denkt goed mee en is erg behulpzaam met het voorbeelden!Ga zo door echt... een aanrader! 👍🏼👍🏼 Tot de volgende keer!📷lees meer
Gasparo Gasparo
Gasparo Gasparo
2019-08-24T16:56:56+0000
Top fotograaf. Altijd gezellig met hem!
Niels Lovers
Niels Lovers
2019-08-24T15:43:31+0000
Ik vond het fantastisch hoe dat we geholpen zij. Met de foto’s bedankt Michel. 👍🏻👍🏻
Denzel Hoogmoed
Denzel Hoogmoed
2019-08-21T11:46:28+0000
Een geweldig mens, met letterlijk geweldige foto’s! ♥️
Fa Mu
Fa Mu
2019-08-21T10:44:33+0000
Hij heeft vaker foto’s van mij geschoten en het klinkt.
Tevin Babel
Tevin Babel
2019-08-21T10:16:27+0000
Topkwaliteit en stel je op je gemak tijdens shoots! 💪❤️
Paloma Hoogwerf
Paloma Hoogwerf
2019-08-21T09:52:15+0000
Professioneel, breed georiënteerd, flexibel en prachtige foto's als resultaat. 😀Wij zijn zeker te spreken over... Michel Klink Fotografie.Bedankt Michel! 👍lees meer
Giny Gerritsen
Giny Gerritsen
2019-08-21T09:49:15+0000
The best in town super goede en mooie foto’s en je kunt ook nog eens met hem lachen😘😘
Rick van Dijk
Rick van Dijk
2019-08-13T08:43:39+0000
Super snelle service en top foto’s!
Yazzuki Mgmt
Yazzuki Mgmt
2019-08-12T16:00:13+0000
Super geholpen en levert top kwaliteit!
Ashley Coco
Ashley Coco
2019-08-12T09:35:05+0000
the best of the best!!! 🔥
Jack Ensel
Jack Ensel
2019-07-25T18:59:51+0000
In de club, festival of in de studio het maakt niet uit overal de beste fotograaf ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Noëlle Bruma Nylah Rane
Noëlle Bruma Nylah Rane
2019-07-24T12:14:55+0000
2 x fotoshoot gehad en ik ben nog steeds super blij met de resultaten!Denkt altijd mee in oplossingen!M.Klink is een... geschikte fotograaf voor zowel indoor als outdoor !lees meer
Rashid Badloe
Rashid Badloe
2019-07-11T09:33:39+0000
Hier moet je zijn voor je pica’s!
Dagmar Coolen
Dagmar Coolen
2019-07-10T12:19:15+0000
Super fijne shoot gehad! Goede sfeer en mooie resultaten.👍🏼
Anu Gangaram-Panday
Anu Gangaram-Panday
2019-07-10T09:49:02+0000
Top fotograaf voor zowel indoor, outdoor en club fotografie. Ook in het bezit van een mooie fotostudio. Top!
Twan Paauwe
Twan Paauwe
2019-07-10T09:11:20+0000
Top fotograaf met oog voor detail! Mij bedrijf op fantastische wijze gefotografeerd, erg blij met het eindresultaat,... een aanrader!!lees meer
Nils van Zandt
Nils van Zandt
2019-07-09T21:14:49+0000
Mooie fotos ! Alles goed geregeld niet te duur ... en een top kerel !
Volgende beoordelingen